Jméno | Účel | Vypršení |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukládá informaci o potřebě zobrazení cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento soubor cookie se používá k uložení identity návštěvníka během návštěv a preference návštěvníka deaktivovat naši funkci živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento soubor cookie je součástí služeb poskytovaných společností Cloudflare – včetně vyrovnávání zátěže, doručování obsahu webových stránek a poskytování připojení DNS pro provozovatele webových stránek. | relace |
_auth | Zajišťuje bezpečnost procházení návštěvníků tím, že zabraňuje padělání požadavků mezi stránkami. Tento soubor cookie je nezbytný pro bezpečnost webu a návštěvníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáhá předcházet útokům Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachovává stav uživatelské relace napříč požadavky na stránky. | relace |
rc::a | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. To je výhodné pro web, aby vytvářet platné zprávy o používání jejich webových stránek. | persistentní |
rc::c | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. | relace |
AWSALBCORS | Registruje, který server-cluster obsluhuje návštěvníka. To se používá v kontextu s vyrovnáváním zátěže, aby se optimalizovala uživatelská zkušenost. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro web. | neznámý |
18plus_cat# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro kategorii. | neznámý |
bs_slide_menu | neznámý | |
left_menu | Ukládá informaci o způsobu zobrazení levého menu. | neznámý |
ZDRAVÁ VÝŽIVA
Úvod » Zdravá výživa - potraviny » Žitný kvásek celozrnný BIO - Natural 30g
Natural Jihlava Žitný kvásek sušený bio 30 g
Složení | žitná mouka BIO, startovací kultura | ||||||||
Hmotnost | 30g sáček pro cca 700-750g chléb | ||||||||
Region | Čr |
Určeno pro domácí výrobu žitného kváskového chleba.
Použití:
0,4kg žitné mouky, 400ml vody, 1 vrchovatá lžíce kvásku, lžička kmínu. Smíchat a nechat nejlépe přes noc. Pak přidat 100ml vlažné vody, promíchat a nechat odležet v teple (cca 40 stupňů C). Za 3 hodiny dojde k bouřlivému kvašení, pak smícháme s 1kg pšeničné nebo žitné mouky, 2 lžičky soli, koření a semínka dle chuti. Vyformujeme chleba, necháme vykynout a pečeme 20 min. na 250 st. C a pak dopékáme 15-20 min při teplotě 180 st. C. Dobrou chuť.