Jak nastolit acidobasickou rovnováhu
17.05.2016

PŘEKYSELENÍ ORGANISMU Ideální pH lidské krve se pohybuje v rozmezí od 7,35 - 7,4 ! Víte jaké pH máte...
Blog » Naše zdraví
17.05.2016
PŘEKYSELENÍ ORGANISMU Ideální pH lidské krve se pohybuje v rozmezí od 7,35 - 7,4 ! Víte jaké pH máte...
13.05.2016
Cizrna (Cicer) patří mezi bobovité rostliny, které se nacházejí po celém světě. Luštěniny patří mezi...
12.05.2016
Vlasová pokožka je tělesným orgánem! S pomocí vitálních a minerálních látek v ní nashromážděných slouží...
21.04.2016
Jablečný ocet je jako podpůrný prostředek vhodný prakticky pro každého. Napomáhá udržet organismus ve...
14.04.2016
Ženy zachovávají svým těhotenstvím nejen naše rodiny, ale i celý náš lidský druh. Na začátku každého...
14.03.2016
Potraviny se především různě šidí a nastavují. To se dělalo i ve středověku, dnes to ovšem dosáhlo enormních...
04.02.2016
Sport sbližuje, udržuje formu a prospívá zdraví Sport je dobrou zábavou, pokud všichni dodržují pravidla....
29.01.2016
Rakytník a jeho charakteristiky Rakytník řešetlákový je keř či keřový strom, který je oblíbený pro své...
06.01.2016
Vliv na zdraví člověka Kořeny brazilského keře Pfaffia paniculata bývají označovány jako "brazilský...
19.11.2015
S chladnějšími měsíci z obchodů pomalu ubývá čerstvé ovoce a zelenina. Stále ale můžete zakoupit například...
05.11.2015
Snažíte se žít zdravě a chcete do svého jídelníčku zařadit zdraví prospěšnější potraviny? Pak určitě...
30.09.2015
Do každého zdravého a vyváženého jídelníčku patří celozrnné obiloviny a produkty z nich vyrobené. Určitě...
25.09.2015
Červená čočka je oblíbená luštěnina, která se běžně jí ve formě přílohy. Na rozdíl ale od ostatních příloh...
16.07.2015
Vitamíny skupiny B neboli B-komplex jsou nezbytné pro správné fungování našeho těla. Patří mezi ně vitamíny...
25.06.2015
Sezóna citrusů je teď v plném proudu. Kromě jablek a banánů jsou pomeranče, mandarinky nebo grepy často...
20.05.2015
Pokud vám chutnají drobné plody rakytníku řešetlákového, určitě je vyzkoušejte v kombinaci s mléčnými...
13.04.2015
Jarní a letní měsíce se nesou také ve znamení bylinek. Upusťte od těch sušených, pořiďte si bylinky čerstvé,...
10.03.2015
Ovoce je důležitou součástí našeho jídelníčku a je nanejvýš vhodné zaměřovat se na konzumaci sezónního...
18.02.2015
Pohanka je obilovina, které ačkoliv v minulých letech z naší kuchyně téměř vymizela, se do ní zase pomalu...
13.01.2015
Ostružiny jsou tmavé plody keře známého jako ostružník. Nejenže výborně chutnají, ale také pozitivně...