S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete Více informací.
Ok

Blog » Naše zdraví

Naše zdraví

Masáž kartáčem působící na tělo, lidského ducha a duši

30.08.2017

Masáž kartáčem působící na tělo, lidského ducha a duši

Pokožka je vylučovací orgán! Pomocí svých nespočetných potních a mazových žláz, ale i tvořením lupů přispívá...

Aspartam je jed

21.08.2017

Aspartam je jed

CO ZPŮSOBUJE ASPARTAM: poruchy endokrinního sytému, alzheimerovu nemoc, otrava methanolem, příznaky...

Kuskus je variantou rýže nebo těstovin

12.08.2017

Kuskus je variantou rýže nebo těstovin

Odkud Kuskus pochází a jak se vyrábí Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně....

Jsme popelnice Evropy?

26.07.2017

Jsme popelnice Evropy?

Zkusili jste si dát na dovolené v Itálii salát caprese? Že byla ta mozzarella nějaká mozzarelovitější,...

Pí-voda je pitná voda upravená harmonizací a aktivací

18.07.2017

Pí-voda je pitná voda upravená harmonizací a aktivací

1,5 litru vody denně vyloučíme přes ledviny, 500ml vydýcháme a 500ml vypotíme = 2,5 litru vody denně...

Kustovnice čínská: nejvýživnější plody na naší planetě

27.06.2017

Kustovnice čínská: nejvýživnější plody na naší planetě

Vyzkoušejte kustovnici čínskou, která je univerzálním potravinovým doplňkem na spoustu zdravotních problémů....

Očkování

22.06.2017

Očkování

Solis: Očkování obsahuje životu nebezpečné látky Očkování proti prasečí chřipce může sterilizovat obyvatelstvo,...

Jogurty a jejich "prospěch"

12.06.2017

Jogurty a jejich "prospěch"

Výzkumná studie Evropské středisko pro potravinovou bezpečnost provedlo rozsáhlou výzkumnou studii na...

Jak zdravě používat sůl

08.04.2017

Jak zdravě používat sůl

Pohádka "Sůl nad zlato" vystihuje podstatu věci. Sůl je mnohdy vzácným a nezbytným doplňkem při přípravě...

Jak vylepšit saunování

10.03.2017

Jak vylepšit saunování

2 hodiny před saunováním vypijte 1 litr neperlivé vody (nejlépe pí-vody) 0,5 l čaje 7x7 KrauterTee zkonzumujte...

Jak se zbavit celulitidy

23.02.2017

Jak se zbavit celulitidy

"Trocha" informací (Pryč s kyselostí - K. Tepperwein) Celulitida neboli pomerančová kůže sice nevyvolává...

Jak si zdravě osladit

08.02.2017

Jak si zdravě osladit

PROČ bychom neměli používat CUKR? CUKR - přispívá k překyselení krve v organizmu a tím oslabuje obranyschopnost...

Jak provádět zásadité výplachy

24.01.2017

Jak provádět zásadité výplachy

Zásaditý klystýr Obsah: plastová nádoba 1 litr, spojovací hadice 125 cm, uzavírací kohoutek, flexibilní...

Dejte svému zdraví zelenou s mladým ječmenem

20.01.2017

Dejte svému zdraví zelenou s mladým ječmenem

Zelený ječmen je přírodní doplněk, který se užívá především při detoxikaci organismu. Spolu s chlorellou...

Javorová detoxikace

09.01.2017

Javorová detoxikace

Pročišťující citronáda Kromě toho, že při limonádové dietě ztratíte nějaké to kilo, má tu výhodu, že...

Jak zhubnout za pomocí produktů Dr. Jentchury

09.01.2017

Jak zhubnout za pomocí produktů Dr. Jentchury

Ráno Snídaně - kaše Morgen Stund s čerstvým ovocem 1 - 2 šálky 7 x7 Kräuter Tee 1 - 2 čajové lžičky...

Diabetes a koloidy

28.10.2016

Diabetes a koloidy

Diabetes jako velmi rozšířená nemoc postihující vysoký počet obyvatelstva, nezávisle na oblasti světa...

Reakce vody a hodnota pH

05.07.2016

Reakce vody a hodnota pH

Každá voda je svou povahou buď kyselá, nebo zásaditá Hodnota pH je měřítkem síly kyseliny nebo zásady....

Střevní dysmikrobie

02.06.2016

Střevní dysmikrobie

Zažívací systém se skládá z ústní dutiny (i se všemi jejími orgány, tedy zuby, jazykem, sliznicí), z...

Jak nastolit acidobasickou rovnováhu

17.05.2016

Jak nastolit acidobasickou rovnováhu

PŘEKYSELENÍ ORGANISMU Ideální pH lidské krve se pohybuje v rozmezí od 7,35 - 7,4 ! Víte jaké pH máte...


YjYzMThiY