S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete Více informací.

Robi řízek a Robi biftek

03.03.2016

Robi řízek a Robi biftek

Robi řízek smažený

Ingredience na 10 porcí :

  • 10 ks plátků Robi maso
  • 100g hladké kukuřičné mouky
  • 300g kukuřičné strouhanky
  • 3 vejce
  • solčanka
  • citron

Postup:

Předem ochucené plátky obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Prudce usmažíme a podáváme pokapané citronovou šťávou.

 

Robi tatarský biftek

Ingredience:

  • 300g Robi sekané
  • 100g bio kečupu
  • 1 střrdně velká cibule
  • pepř mletý
  • sůl mořská
  • olej rostlinný
  • 3 žloutky
  • špetka třeného česneku

Postup:

Mleté Robi karbanátky umeleme, vmícháme kečup, olej, velmi jemně pokrájenou cibuli, mletý pepř, žloutky a podle chuti česnek. Podáváme na toustu nebo topince zdobené kolečkem cibule. zelené petrželky a červené papriky.

M2UxZWJhOT