S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete Více informací.
Staň se fanouškem Zdravé výživy
 

Úvod » Zdravá výživa - potraviny » Zázračná detoxikace


        

Zázračná detoxikace

není skladem

 

Číslo produktu: 977
Výrobce: Výrobce neuveden
Nákupem získáte 310 bodů
vaše cena bez DPH : 282 Kč
vaše cena s DPH (10 %):
310 Kč

Kompletní specifikace

Zázračná detoxikace, Morse Robert S.

Kniha, která vás naučí jak tělo zbavit toxinů, ničících vaše zdraví, a pomůže zahájit proces úplné buněčné regenerace, vedoucí k opravdovému uzdravení. Obsahuje abecedu detoxikace a odpovídá na základní otázky, které s ní souvisejí. Proč a kdy se detoxikovat? Co můžeme od detoxikace očekávat? Jak detoxikace probíhá a jak dluho trvá? Kniha vysvětluje užívání jednotlivých syrových potravin a bylin pro čištění a léčení každého orgánu a systému i každé navyváženosti v těle. Podrobně líčí vzájemnou provázanost těla, mysli a duše při nabývání pevného zdraví na celý život. Předkládá doslova zázračnou detoxikační dietu a ukazuje, jak ji máme sladit s běžným životem.

Ukázka :

Je třeba vědět, že v ústech máme zásadité trávicí enzymy pro štěpení sacharidů a tuků. V žaludku jsou kyselé trávicí enzymy (pepsin) pro počáteční štěpení bílkovin. Potom máme zásadité trávicí enzymy ve slinivce a první části tenkého střeva, které dokončují trávení bílkovin, škrobů, cukrů a tuků. Je rovněž důležité si uvědomit, že procesy probíhající v našem těle jsou ve většině případů zásadité.

Stane-li se naše tělo (včetně krve) kyselejším, naše živiny budou záporně nabité (srážlivé). Jinak řečeno, náš stavební materiál (tuky, palivo, minerály a další látky) se začne slepovat či shlukovat. Většina potravin, které běžně jíme, je kyselotvorných. Kyselost, která vytváří teplo, způsobuje záněty cév a ostatních částí těla. Na cévní stěny se začnou lepit lipidy (tuky), aby je ochránily před zánětem. Avšak shlukování lipidů má rovněž za následek vznik lipidových kamenů, například žlučových či jaterních. Nejběžnějším protizánětlivým lipidem je cholesterol, který tělo používá k boji se záněty. Jsou-li tkáně kyselé, a tudíž zanícené, začnou játra produkovat více cholesterolu v krvi.

ODZkZG